• Кметът Стефан Радев поздравява жителите на община Сливен по случай 3 март – Освобождението на България

      Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели,

Свободата днес тържествува и всеки от нас я преживява по своему. Тя е изстрадана, мечтана и дълго чакана. Наред с радостта, с която идва преди 145 години за целия български народ, носи своите уроци и отговорности, актуални и в наши дни. През годините, след Освобождението, събитията в страната ни и в международен план, са динамични и бележат развитието на България, която бавно се съвзема и изгражда наново. Ние продължаваме да пишем история всеки ден, в името на народната памет и идентичност и за поколенията след нас.

Мир не е просто дума. Мирът е смисълът на живота, на радостта в детските очи и сърцата на всички хора, на съзиданието и прогреса.

Нека, на фона на днешната динамична обстановка, не забравяме, че свободата е безценна, тя е най-важното, което имаме и ни обуславя като народ! Здраве и мир за всички! Да живее България!

Честит празник!

Споделете в социалните мрежи

Оставете коментар

Редактор: Щилияна Василева

Журналист, автор, редактор, пиар. Хуманитарни занимания със словото. Не си правя илюзии, че Словото днес е на особена почит. Но зная също, че то е в началото на всички човешки неща, което ми дава надежда, че има смисъл и най-малкото добро дело в негова чест.

Подкрепа за нас

При желание за финансова или друга подкрепа за нашия сайт – свържете се с нас.