• Представител на Община Сливен в общото събрание на „ВиК – Сливен” ще участва във вземането на решение за отпускане на държавен заем за цялостна реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на квартала

Местният парламент в Сливен се събира на извънредно заседание утре – 15 декември. Една точка е заложена в дневния за гласуване. Тя касае упълномощаване на представител на Община Сливен в Общото събрание на „Водоснабдяване и канализация – Сливен”. Това съобщиха от пресцентъра на община Сливен.

Общото събрание на съдружниците във „ВиК-Сливен“ е насрочено на 17 декември, от 11 часа. На него предстои да бъде взето решение за получаване на заем от „Български ВиК холдинг“ ЕАД в размер на 8 800 712 (осем милиона осемстотин хиляди седемстотин и дванадесет) лв. Средствата от кредита се планира да бъдат използвани за изпълнението на проект „Реконструкция на вътрешната водопроводна мрежа на кв. “Речица“, гр. Сливен“, който стартира през лятото на 2021 година.

 

Извънредната сесия на общинския съвет ще се проведе в зала „Май“ от 9.30 ч., при спазване на противоепидемичните мерки.

 

Партньори

Последни публикации

Категории

Споделете в социалните мрежи

Оставете коментар

Редактор: Щилияна Василева

Журналист, автор, редактор, пиар. Хуманитарни занимания със словото. Не си правя илюзии, че Словото днес е на особена почит. Но зная също, че то е в началото на всички човешки неща, което ми дава надежда, че има смисъл и най-малкото добро дело в негова чест.

Подкрепа за нас

При желание за финансова или друга подкрепа за нашия сайт – свържете се с нас.